Kategóriák

Termék kategóriák

Redőny- és csőmotor, napellenző motor

Fedezze fel minőségi napellenző motor választékunkat!

Redőny- és csőmotorok magas minőségben, kiváló gyártóktól

Webáruházunkban minden kelléket megtalál, ami a kényelmes és biztonságos redőnymotorizációhoz szükséges, s mindezt a legnagyobb gyártóktól: SmartHome, Portos, KY napellenző motorok és vezérlések variábilis felhozatalával várjuk! Találja meg az Ön és otthona számára ideális berendezéseket – segítünk!

A napellenző motorok beépítése számos előnyt tartogat: az árnyékoló mozgatása egyetlen gombnyomással megoldható, és automata vezérlésre is adott a lehetőség, sőt a csőmotorok alkalmazásával mód nyílik hősugárzó és világítás beiktatására is, ami már egy magasabb komfortfokozatot biztosít. A szuperérzékeny szél-, eső- és fényérzékelő modulok pedig megbízható védelmet jelentenek szélsőséges időjárási viszonyok közepette is.


A Redőny Diszkont webáruházban található termékek száma: 131db

42 termék
SmartHome
25 termék
Portos
23 termék
Revolution System
25 termék
KY
KY

A napellenző motorok fajtái

A napellenzők működését egy speciális csőmotor biztosítja, amely a napellenző ponyvahengerében kerül elhelyezésre. Vezérlés szempontjából választhatjuk a kapcsolós, illetve a távirányítós megoldást.

Kapcsolós (vezetékes) napellenző motor:

Ehhez a típusú vezérléshez gondoskodni kell az elektromos vezetékrendszer kiépítéséről. Ha utólag kívánjuk telepíteni ezt a változatot, akkor sok plusz munkára, kellemetlenségre lehet számítani (falvésés, ill. – bontás), és ha a későbbiekben érzékelőkkel szeretnénk kiegészíteni napellenzőnket, azokat is csatlakoztatni kell a motorhoz.

Milyen napellenzőkhöz alkalmazható a kapcsolós motor?

Bármely motorizálható típusnál alkalmazható. Kapcsolóból érdemes a napellenző motor márkájából választani vagy a házban/lakásban használatos kapcsolómárka erre a célra alkalmas kapcsolóját; valamint ügyeljünk arra is, hogy ún. „reteszelt” modellt válasszunk, amely meggátolja, hogy az ellentétesen működő gombok egyidejű megnyomását.

Távirányítós (rádiós) napellenző motor:

Ez a változat a motorba beépített rádióvevő segítségével működik. Előnye, hogy telepítése utólag is könnyen kivitelezhető, nem kell tartanunk véséstől, fúrástól.

Mely esetekben ajánlott a távirányítós napellenző motor beüzemelése?

Ha a kapcsolónak nem lett kiépítve hely, ill. az elektromos kábelezés nem biztosított, mindenképpen a távirányítós verzió javasolt. Célszerű ezt a típust választani akkor is, ha különféle biztonsági és kényelmi extrákkal, érzékelőkkel szeretnénk felszerelni napellenzőnket, akár a későbbiek folyamán is.

 

Jó tudni! A kapcsolós vezérlésű napellenző motor bármikor átalakítható távirányítóssá, rádióvevő beépítésével.

Webáruház készítés